+45 75 16 26 00
Åbningstider

Lej et feriehus

Mor og barn bygger sandslotte på strandenEn ferie i et sommerhus i Danmark er ren afslapning og optankning af ny energi. Det er følelsen af en frisk sommerbrise i ansigtet, mens I sidder i klitterne og begraver tæerne i det varme sand og nyder en dejlig is. Varme sommerdage og dejlige oplevelser med familien. I kan bygge sandslotte sammen ved stranden og bade i det friske klare vand. Men et sommerhus er mere end et hus til at holde sommerferie i. På alle tider af året kan det være dejligt med en lille udflugt og et ferieophold væk fra det hele. Et feriehus er perfekt til det formål, da det giver en dejlig ro og en mulighed for at være helt tæt på naturen. Om efteråret kan det betyde dejlige gåture i den smukke skov eller langs stranden, hvor vinden måske har ekstra fat i håret. Vinteren giver også charmerende ferier, hvor et feriehus med brændeovn byder på ekstra hygge efter en gåtur ude i et lidt køligere vejr. Foråret viser tegn på den kommende sommer og naturen begynder nu at bære præg af, hvad der kommer - det betyder også dejlige oplevelser i et sommerhus. Hver årstid har sine muligheder, når I er samlet i et feriehus.

Terasse foran feriehusI kan leje mange forskellige slags feriehuse i Danmark. Det kan være et feriehus i en original stil eller et med overdådig luksus, der tilbyder noget ekstra indenfor. Hvilken type hus som I vælger, er helt op til jer og jeres ønsker for en dejlig ferie. Luksussommerhusene kan have spa, sauna eller swimmingpool eller flere af delene. Så rummer ferien pludselig en ekstra luksus eller mulighed for wellness, og her er sommerhusudlejning en unik mulighed for at få det i private omgivelser. Hop i poolen, når I har lyst og hyg jer sammen med at lege i vandet. I kan også sætte jer ind i saunaens varme efter en tur ude i det kolde vand eller bare efter en gåtur udenfor. At mærke varmen i saunaen og bare slappe af er virkelig en ekstra luksus. At synke ned i de varme bobler i en spa i selskab med en god bog, er også en dejlig oplevelse, hvad enten det er en indendørs- eller udendørsspa. Fælles for ferien i et feriehus er at I her får mulighed for ro og afslapning - den ægte sommerhusstemning.

Når I lejer et feriehus i Danmark, er det oplagt at bruge den omkringliggende natur til mange gode oplevelser, men det kan også være spændende at tage på udflugt og gå på opdagelse i området omkring jer. I flere af de små danske byer finder I hyggelige by- og havnemiljøer med spændende butikker og gode restauranter. Der er også tit et par kunsthåndværkere at besøge og hos nogle kan man tilmed se til ved produktionen. Ferie og sommerhusudlejning i Danmark kan også være lig med et besøg i de mange forlystelsesparker og dyreparker rundt om i landet. Sus i maven i rutchebaner, is, legepladser og søde dyr er altid et hit at opleve på alle tider af året. Eller gå på opdagelse på spændende museer og oplevelsescentre og få ny viden om interessante emner. Så er der noget nyt at tale om, når I vender tilbage til jeres sommerhus efter en hyggelig udflugt.

Sommerhusudlejning gør det muligt at være mange på ferie sammen. I kan leje et feriehus med mange sengepladser og tage afsted sammen med venner og familie. I mange af husene er det også tilladt at have husdyr med, så der er ingen grund til, at hunden skal gå alene derhjemme. Tag den med på ferie – den vil med garanti nyde de mange gåture i skov og ved strand. Så kan den ligge og slappe af på terrassen ved aftenstid, mens I nyder dejlig grillmad og rigtigt kan hygge jer sammen. Med et feriehus har I friheden til selv at bestemme jeres tempo og hvad der skal ske.

Feriehus på Fanø

Fanø er en lille ø med en lang og interessant historie. Her levede beboerne af fiskeri, som kunne svinge meget fra år til år, men i 1760 starter beboerne med at leve af at bygge skibe og øge handelsflåden. I 1850erne har Fanø opbygget den næststørste flåde i Danmark, det stopper i slutningen af 1800-tallet pga. konkurrence fra Esbjerg Havn. I 1891 åbner Hotel Kongen af Danmark, som er Danmarks første kursted. I kølvandet på det populære kursted åbner mange andre pensionater og hoteller. I dag er disse revet ned og på deres placeringer ligger i stedet moderne hoteller og feriecentre samt sommerhuse. Turisme er nu hovedindtægten på smukke Fanø.

To sæler og en måge på en sandbanke i vandetPå Fanø er der sjove oplevelser for hele familien og derfor er sommerhusudlejning på den lille ø også ganske populært. Når I lejer et feriehus her, er I tæt på en dejlig natur og derfor også spændende oplevelser i naturen. I kan tage på østerstur, hvor I samler østers og efterfølgende spiser dem. Eller I kan tage på en ravjagt og se om I kan finde ”Nordens guld” langs strandene. Børnene vil elske at tage på en ægte sælsafari, som kan foregå enten i båd eller til fods. Her kan I beundre de smukke sæler i den frie natur, hvor de soler sig på bankerne og tager svømmeture i det dejlige vand.

To cyklister på cykelsti i mellem træerLejer I et sommerhus på Fanø, er der mange spændende ting at opleve i naturen og har I lyst, kan I også holde en aktiv ferie her. Der er en skovlegeplads for de mindste og masser af strandsport som strandsejlads, surfing og kajak. I kan også tage på dejlige cykelture enten med jeres egne medbragte cykler eller med lejede cykler. Den smukke natur indbyder til dejlige vandreture, så I kan enten gå på opdagelse selv eller følge de afmærkede vandreruter. I kan nyde mange flotte naturoplevelser på Fanø og det kan være, at I oplever nogle af dem på jeres vandretur. I naturen er der vilde kaniner og i perioder kan der være rigtigt mange af de små pelsklædte dyr over det hele.

Idyllisk stråtækt hus ved markvejHyggelige gåture i byerne, hvor I opdager små butikker og indbydende spisesteder, er også en del af en ferie med sommerhusudlejning på Fanø. Sønderho og Nordby har gamle huse og bygninger og her kan I gå ture ad krogede gader og gøre spændende fund. Får I lyst til lidt lækkert at spise, så er her mange gode spisesteder, både restauranter og caféer. Øen har en lang række lokale fødevareproducenter, så det er oplagt at smage nogle af de dejlige specialiteter fra Fanø, som fx Bakskuld og Fanø smørrebrød. Fisk, skaldyr og det særlige Vadehavslam er populære spiser på restauranterne.

Mange farverige drager flyver mod himlenFanø emmer af kunst, kultur og historie. På øens kunstmuseum kan I opleve en lang række værker udstillet af kunstnere med tilknytning til Fanø, men der er også mange små gallerier rundt omkring på øen, som er spændende at besøge. I vil også kunne opleve masser af musik, både den traditionelle folkemusik med tilhørende baller, hvor I kan danse og lytte til den gode musik, men også jazz, rock og pop er der mulighed for at høre. Når I lejer et feriehus her, er det oplagt at tage til en af de mange byfester og festivaler på øen. Til byfesterne kan I være med til at fejre øens historie på traditionel manér og se de flotte fanødragter blive båret. Festivalerne er meget forskellige og I kan blandt andet tage til den berømte strikkefestival eller den flotte dragefestival, hvor tusindvis af smukke farverige drager præger himlen. Et ophold i sommerhus på Fanø er også en oplagt mulighed for at tage på et af øens 7 museer og lære om Fanøs historie og hvordan man levede i gamle dage. Museerne fortæller en spændende historie om den lille ø og livet her. Fanø præsenterer sin historie og sine traditioner på mangfoldig vis og som besøgende på øen, kan man virkelig få et indblik i en ganske særlig kultur.

Find sommerhuset til jeres næste ferie her på FanøHus sommerhusudlejning eller på sologstrand.dk.

Lejebetingelser

Husk at læse vores lejebetingelser, når du lejer et feriehus. Hvad kan du vente af ekstra omkostninger?

Betaling og afbestilling

Her finder du vores betalingsbetingelser. Hvad koster det, hvis du er nødt til at ændre eller annullere din lejekontrakt?