Egnsretter fra Fanø
Gennem generationer har man på Fanø lært og forstået med respekt at bruge naturens ressourcer i det daglige, og slow-food er således ikke et nyt begreb for Fanøboerne. De små lokale producenter oplever en stigende interesse for deres produkter, og alt lige fra kartofler og marsk-lam til lynghonning og øl er i høj kurs.
Husk under ferien på Fanø bl.a. at besøge Slagter Christiansen.
Fanø egnsretter
Restauranterne på Fanø er mange og byder på spændende madoplevelser. Helt særlige Fanø specialiteter er: Bakskuld, Sakkuk, Fanø Smørrebrød, Sætkage eller Fanøkringle.
Smag på naturen
Naturen er rig på skønne og sunde delikatesser, som svampe, bær og kveller. Hvis man ikke er helt dus med det store spisekammer på Fanø, kan man tage med naturvejlederen ud og smage på råvarerne og få tips til brugen af dem. I sæsonen arrangeres bl.a. ture ud i vadehavet til de banker, hvor de store Stillehavsøsters trives og må høstes fra medio oktober til april.
Læs evt. mere på www.visitfanoe.dk.